Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Målsnålt när HHC kammade noll

/
  • HHC-tränaren Fredrik Johansson fick se ett avslaget genrep.

En avslagen tillställning.
Så sammanfattar HHC-tränaren Fredrik Johansson genrepet mot Borlänge där HHC föll med 0–1.
– Det var två lag som åker och väntar på seriestart, säger han.

Annons

Hudik Hockey åkte till Borlänge för att spela genrepet inför söndagens seriepremiär mot Vallentuna. Men långt i från hela laget följde med.

Skavanker gjorde att Adam Seydlitz, Pontus Wernerson Libäck, Marcus Åkerlund, Mathias Eriksson och Johan Björklund fick avstå matchen, och ännu är det oklart om någon missar Vallentunamatchen.

– Vi får se hur det ser ut senare i veckan. Magnus Nilsson fick en puck på foten också och han har skapligt ont, säger Fredrik Johansson som ändå hittade glädjeämnen i 0–1-förlusten.

– Vi slängde in fem juniorer som alla gjorde det bra. Simon Nordh gjorde det bra i målet också. Nu får vi lägga försäsongsmatcherna åt sidan, för nu ska det börja tävlas på riktigt, säger han.

Borlänge satte segermålet redan efter drygt sex minuter i den första perioden. Sedan hände inte mycket mer, från något av lagen.

– Det var avslaget på något vis. Det märktes att det var två lag som mest bara åkte och väntade på seriestarten, säger Fredrik Johansson.

Det finns ingen oro att ni blir nollade i ett genrep?

– Nej, nej, nej inte alls. Det var bara dålig energi i dag och det var lika från båda lagen.

Att Simon Nordh vaktade kassen garanterar inte att han står i premiären, även om det bara blev ett insläppt mål.

– Det har vi inte riktigt bestämt utan de får tävla i några dagar så får vi se vem som står på söndag, säger Fredrik Johansson.

Mer läsning

Annons