Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lars Lundin återvänder till HHC: "Nu finns förutsättningarna för att ta nästa kliv"

Efter en säsong med Ålborg Pirates återvänder nu den 24-årige backen Lars Lundin till Hudiksvall.

Annons

Lundin lämnade HHC för spel i den danska högstaligan under förra säsongen. Där producerade han 35 poäng på 41 grundseriematcher med Ålborg Pirates.

– Lasse har blivit än offensivare i sitt spel och har ett mycket bra skott som kommer bli användbart även i power play vilket vi har eftersökt. Under sin tid i Danmark har han fortsatt utvecklat sitt spel med stort förtroende från tränaren och eftersom Lasse har varit här tidigare så vet vi vad vi får och han känner till HHC väl, säger Alf Nordh, ordförande sportgruppen, i ett pressmeddelande.

Läs också: HHC avslutar försäsongen i Söderhamn: "Roligt att vi nu äntligen kommer till skott"

Lars Lundin återvänder till HHC.

Läs också: Landslagsmeriterad forward klar för HHC: "Hungriga spelare som vill uppåt"

På sina två tidigare säsonger i HHC har Leksandsfostrade Lundin producerat 49 poäng på sammanlagt 62 matcher. När han nu återvänder tror Lundin att föreningen är redo för nästa steg.

– Efter att ha träffat både "Lillis" och Affe fick jag en mycket bra känsla där hela den sportsliga organisatonen har tagit ett snäpp uppåt. Så nu finns förutsättningarna för att ta nästa kliv. Just känslan att vinna och gå uppåt har jag varit med om tidigare med Leksand J20 där vi tog SM-guld och den möjligheten finns numera även i HHC. Sen har jag ju varit i HHC tidigare så jag känner till spelarna och stan bra så det spelade så klart en viss roll, säger Lundin i ett pressmeddelande.

HHC har i dagsläget 19 spelare i truppen inför kommande säsong.

Läs också: Efter kaoset – hoppfullt för Hudik Hockey som tar nytt grepp

Mer läsning

Annons