Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kapten Lindström efter raset mot Huddinge: "Just nu känns det bara piss"

/

Hudik Hockey rasade ihop totalt hemma mot Huddinge.
0–5 efter två perioder blev till slut 2–6 och tillfällige lagkaptenen Jonas Lindström sätter ord på känslorna efter matchen.
– Man känner sig hjälplös och vet inte vad man ska göra, säger han.

Annons

Hudik Hockey kom ut som ett taggat lag i onsdagens hemmamatch mot Huddinge. Poängbehovet var stort och hemmaspelarna spelade med hög press i inledningen.

Läs mer: Mattsson: "HHC gav upp och spelet var stundtals bedrövligt"

Men då det inte gav resultat framåt, försvann i stället koncentrationen bakåt. 0–2 efter en period blev 0–5 efter två perioder och laget var totalt under isen.

– Det såg väl ut som det gjort de andra matcherna också. Det känns bara skit, man känner sig hjälplös och vet inte vad man ska göra. Men vi får väl ta någon dag och analysera det här, säger Jonas Lindström som vikarierar som lagkapten i Magnus Nilssons skadefrånvaro.

Vad beror det på att det blir så här?

– Jag vet inte. Men det har ingenting med arbetsmoralen att göra. Vi kom ut taggade till tårna och slet hårt, men vi jobbade fel i banan. Vi pressade, är jäkla taggade och vill göra bra där ute men det blev fel i stället. Kanske ville vi för mycket, men det har sett ut så här hela tiden. Det är kanske tjatigt att säga men vi bjuder på mål igen, säger han.

Läs mer: Så var matchen minut för minut

7–19 i målskillnad är naturligtvis inga smickrande siffror för HHC. Så inte heller lagets fyra förluster på lika många matcher.

– Det sätter sig på skallen så klart. Vi behöver få in lite lätta mål och framför allt poäng, då kan det vända. Men just nu är vi långt därifrån, säger Lindström.

Hur kul känns det att förbereda för en lång bortaresa till Vimmerby i nästa omgång?

– Just nu känns det bara piss, jag vill inte ens tänka på nästa match. Man får komma hem, sova och glömma så är det en ny dag i morgon. Det är bara hockey och det finns värre saker i livet. Men just nu känns det piss.

Läs mer: HHC överkört – fjärde raka nederlaget

Även om besvikelsen är enorm i omklädningsrummet försäkrar Jonas Lindström att man inte på något sätt givit upp femteplatsen, som ger en plats i playoff.

– Det spelar ingen roll hur många poäng vi har så kommer ingen i omklädningsrummet lägga sig ner och dö. Skulle det vara så kan man ta sin trunk och sticka, men det vet jag att så är det inte för någon. Vi har ett bra gäng och har ett bra go i laget även om det ser ut som det gör där ute, säger han.

Mer läsning

Annons