Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

HHC förändrar i den sportsliga organisationen – tidigare tränaren blir ordförande i sportgruppen

Hudik Hockey vill förstärka den sportsliga organisationen.
Tidigare HHC-tränaren Alf "Affe" Nordh kliver in som ordförande i sportgruppen.
– Vi samlar kraft för hockeyallsvenskan 2018 och har ett behov av en effektiv sportorganisation, säger HHC-ordföranden Sven Görgård i ett pressmeddelande.

Annons

När det stod klart att HHC-tränaren Fredrik Johansson inte skulle få sitt kontrakt förlängt sa klubbens ordförande Sven Görgård att man skulle göra en översyn av hela den sportsliga organisationen i klubben.

Läs mer: Fredrik Johansson tog avsked med en förlust

Den har nu påbörjat och hittills givit resultatet att Sven Görgård själv går in som ideellt arbetande klubbdirektör för hela organisationen, samtidigt som tidigare HHC-tränaren Affe Nordh blir ordförande i sportgruppen.

– Vi samlar kraft för hockeyallsvenskan 2018 och för att nå dit har vi sett behov av en effektiv sportorganisation, säger Sven Görgård i ett pressmeddelande.

Läs mer: Deadline day – alla övergångar i hockeyettan

I sportgruppen som Nordh ska basa över ingår också en sportchef för a-laget, sportchef för juniorerna, ungdomsansvarig samt hockeygymnasieansvarig.

Läs mer: Följ Hudiksvalls HC via pushnotiser i nya Hockeypulsappen

Alla platser är inte fyllda och klubben har fortfarande inte gjort klart med någon ny tränare för a-laget.

– Vi arbetar nu med högt tempo för att kunna rekrytera sportchef till a-laget, samt dess huvudtränare. Då jag nu går in i rollen som klubbdirektör gör jag det med stort engagemang och med all kraft för att HHC skall utvecklas mot hockeyallsvenskan 2018, säger Sven Görgård i pressmeddelandet.

Mer läsning

Annons