Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

HHC fick kriga i Stockholm: "Prestationen var inte bra"

/

HHC lyckades till slut vinna mot Hammarby.
Men det krävdes straffar innan bonuspoängen var i hamn.
– Prestationen var inte bra, men de två poängen är viktiga, säger tränaren Fredrik Johansson.

Annons

HHC kontrollerade spelet och hade greppet i halva matchen. Sedan föll pusselbitarnai spelet bort, en efter en. Det gav en tuff avslutning borta mot Hammarby.

– I första var det helt okej från vår sida och en bit in i andra, sedan är det några olyckliga minuter där de vänder. Allt hände i andra perioden, säger Fredrik Johansson, som fick se sitt lag tappa 2–0 till 2–3 innan Anton Lindgren i slutet satte dit 3–3 på pass från Johan Björklund och Dallas Jackson.

Och just Johan Björklund blev kvällens man till slut, för efter en mållös tredje period, där Hammarby öste på allt vad de hade, togs matchen till förlängning och sedan straffar.

Där klev Björklund fram och satte sina två chanser vilket gav 4–3 och två poäng in på HHC-kontot.

– Det var ingen struktur i tredje perioden och vi kom in i deras trall att bara köra. Det blev inte positivt för vår del. Så vi är nöjda att vi håller poängen hela vägen, säger Fredrik Johansson, som poängterar att oavsett tabelläge så finns det inte några enkla matcher den här säsongen.

– Det är ju en match som våra supportrar förväntar sig att vi ska vinna. Det är inte så bara, det gäller att man verkligen är med från start mot alla lag

Mer läsning

Annons