Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fick inte plats i HHC – nu klar för Skövde: "Kompromisslös tvåvägsback"

Det blev nästan en halv poäng per match för Niklas Lindmark i HHC-tröjan förra säsongen. Trots det fick han inte vara kvar – och nu är han klar för Skövde. – Niklas är en tuff och kompromisslös tvåvägsback som gillar att spela en fysisk hockey och som kommer att fylla en viktig roll i lagbygget, skriver klubben på sin hemsida.

Annons

Förra säsongen, Niklas Lindmarks tredje i division 1, var till stora delar hans bästa och tillika hans första i Hudik Hockey. Men när HHC började lagbygget inför den kommande säsongen fick Lindmark vet att det inte fanns någon plats för honom i laget längre.

– Nej, tyvärr. Alf Nordh (ordförande i sportgruppen) och styrelsen tyckte inte att min karaktär skulle passa in, har Lindmark tidigare sagt.

LÄS MER: Därför får backen inte fortsätta i Hudik Hockey: "Mina värderingar är felet"

Det blev bara en säsong i Hudik för Niklas Lindmark.

Nu står det däremot klart att Lindmark får plats hos ett annat division I-gäng. Nästa säsong blir det nämligen spel i Skövde, som spelar i den västra delen av Hockeyettan, för den 23-årige backen.

– Niklas är en tuff och kompromisslös tvåvägsback som gillar att spela en fysisk hockey och som kommer att fylla en viktig roll i lagbygget. Vi bedömer att det finns stor utvecklingspotential hos Niklas och är glada över att han valt Skövde IK för sin fortsatta hockeyutbildning. Avtalet är skrivet på ett år, skriver klubben på sin hemsida.

Mer läsning

Annons