Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Egen produkt återvänder till Hudiksvalls HC: "Jättekul att komma hem"

Det blev totalt fyra säsonger och två SM-guld med Brynäs J18 och J20-lag. Men nu återvänder Fredrik Blom till Hälsingland och Hudiksvalls HC. – HHC är den klubb som kan erbjuda bästa möjligheterna att fortsätta utvecklas, säger 18-åringen.

Annons

Fredrik Blom har fått sin hockeyfostran i Hudiksvall, men inför säsognen 2012-13 tog han steget över till Brynäs juniororganisation. Efter några framgångsrika säsonger är forwarden nu tillbaka i moderklubben.

– Självklart är det jättekul att komma hem, men viktigast är att HHC är den klubb som kan erbjuda bästa möjligheterna att fortsätta utvecklas med "Lillis" (Lars Lövblom, tränare) i spetsen. Jag har haft erbjudanden högre upp i serierna men som sagt HHC håller på att skapa en miljö där spelare verkligen kan utvecklas och bli mycket bättre, säger Fredrik Blom i ett pressmeddelande.

Fredrik Blom.

LÄS MER: Tidigare HHC-junioren svensk mästare

Den 180 centimeter långa forwardens kontrakt sträcker sig över säsongen 2016-17.

– Fredrik är skridskostark som gärna går in närkampsspelet och banar väg för sina lagkamrater så han sätter verkligen laget framför jaget. Han krånglar inte till det utan spelar enkelt och fysiskt som gärna tar kampen framför motståndarmålet. Fredrik passar perfekt in i gruppen av spelare som är unga, hungriga med stor utvecklingspotential, säger Alf Nordh, ordförande sportgruppen och tillförordnad sportchef i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Eriksson satsar vidare i HHC - och tar med sig rutin från allsvenska kvalet

LÄS MER: Hudik Hockey förstärker med skarpskjutande backen Anton Åman

FAKTA

HHC-truppen just nu:

Målvakt: Simon Nordh.

Backar: Elias Frisk, Mathias Eriksson, Anders Danielsson, Magnus Larsson, Anton Åman.

Forwards: Jonas Lindström, Adam Seydlitz, Marcus Åkerlund, Linus Wernerson-Libäck, Pontus Wernerson-Libäck, Emil Broed, Fredrik Blom.

Mer läsning

Annons