Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

BIS laddar om för ny serie

BIS förlorade med 3–6 när division 3 avslutades borta mot Hedesunda. Men det är ingenting som tränaren Martin Ungh bryr sig om – för på tisdag börjar allvaret i fortsättningsserien.

Annons

– Det gäller att komma så högt som möjligt efter som man inte vet hur serierna läggs nästa säsong, säger han.

Matchen mot Hedesunda var helt betydelselös för båda lagen, och BIS som kom till spel med 11 utespelare, var aldrig riktigt nära hemmalaget. En svårspelad is och mycket onödiga utvisningar sinkade rytmen och kanske var fokus redan på det som kommer.

– Vi har juniorer och Patrik Persson i dag. Vi förlorar på att vi inte orkar hela vägen, de har tre femmor att rulla på och vi blir trötta. Men vi vinner skottstatistiken med 38–29, och det var inte bara mörker utan en hel del bra att ta med sig, säger Martin Ungh.

På tisdag börjar fortsättningsserien där BIS inleder hemma mot Hofors andralag.

– Jag ser det som så att vi ska vinna den serien, vi vill vinna varje match där så att vi är säkra på att få spela i trean nästa säsong, det är viktigt eftersom vi bygger på sikt, säger Martin Ungh.

Det mest positiva var kanske att återvändande målvakten Jens Kjellgren, som i fjol stod för Söderhamn/Ljusne i division 1, spelade sin första match

– Bra att han fick en match i benen. Det är en bra förstärkning.

Mer läsning

Annons