Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Åttonde raka segern för S/L

/
  • Johan Bergkvist och målvakten Patrik Eriksson tillhörde två av de bättre spelarna då S/L vann sin åttonde raka match efter 4–2 mot Smedjebacken.

Robin Lindqvist gjorde två av målen då S/L Hockey besegrade Smedjebacken med 4–2.

Annons

Formen kommer smygande mer och mer för S/L Hockey som i och med vinsten med 4–2 mot Smedjebacken skapar utrymme neråt i tabellen och jagar vidare mot tabellettan Skedvi/Säter.

Tvåmålsskytten Robin Lindqvist har sitt krut torrt efter helgerna och satte två nya puckar, sitt 22:a och 23:e mål för säsongen.

– Det känns inte som om jag gör så många mål i år, men tydligen ramlar de in ändå, skrattar Robin som med sina 39 poäng totalt bara har lagkamraten Liam Lindström före sig i poängtoppen av division 2 västra A.

Lindström noterades för ett mål och en assist i matchen mot Smedjebacken så de två lagkompisarna fortsätter att fajtas om poängtiteln i serien.

I och med segern mot Smedjebacken har S/L inte förlorat sedan den 30 november då Hofors vann hemma med 7–4.

– Tidigare hade vi ingen riktig glädje i det lilla vi gjorde. Men nu har vi mycket roligare och hjälper varandra bättre. Vi har roligare på träningarna och det tar vi med oss ut till matcherna. Det krävs så lite för att det ska bli så mycket, förklarar Robin Lindqvis.

Mer läsning

Annons