Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Intersport Cup 2018 har avgjorts – så gick det den här gången

På söndagen var det dags för slutspel i Intersport Cup som pågått sedan i fredags. Klara segrar i finalerna tog HuFF på herrsidan och Gefle IF på damsidan.

Annons

Efter två dagars gruppspel avgjordes årets upplaga av Intersport Cup under söndagen.

Förra året slog Sund HuFF med 2–1 i finalen på herrsidan. Den här gången tog HuFF revansch när man besegrade Iggesund med 2–0. Sund å sin sida åkte i år ut i kvartsfinal när man mötte Bollnäs och förlorade med 0–1.

PLUS/BILDEXTRA: Slutspelsdag i Intersport Cup – se bilder från några av förmiddagens matcher här

HuFF och Iggesund tog sig till final genom seger i sina semifinaler mot Rengsjö respektive Bollnäs. HuFF slog Rengsjö med 3–2 medan Iggesund besegrade Bollnäs med 3–0.

På damsidan fanns inte förra årets segrare, Huge, med. Segrade i år gjorde istället Gefle när man i finalen mötte Team Hudik och vann med klara 5–1.

Tuffare hade Gefle det i semifinalen där man ställdes mot Iggesund och vann med knappa 1–0. För Team Hudiks del gick resan till final via en 3–0-seger i semifinalen mot Kilafors.