Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Inte vatten värt!

Anders Bergsten (14/9) tolkar insändare som han tolkar bibeln,

det vill säga bristfälligt, och till sin egen fördel, samt tillskriver sitt KD långt större vikt än det har.

Bergsten har en enda god gärning att redovisa, och den nöter han gång efter annan, totalt blind för alla KD:s tillkortakommanden, som redovisas snart sagt dagligen i media. När det gäller kristna värderingar, så är dessa inte mycket att tacka för. En sketen, sjuk ateist som undertecknad synes ha långt mer etik och empati än detta lilla undgängliga bihang till alliansen besitter tillsammans.

KD:s kristna värderingar är inte vatten värda, så länge man driver dem i ett sällskap som har samma syn på sjukdom och sjuka som han Ekman i Uppsala hade. Han hade ju kristna värderingar han också.

AB bör fundera på vilka värderingar han ger uttryck för, när han avfärdar de som utsätts för hans godhet som sådana som har svårt att begripa. Vem som blandat ihop religion och politik och rider på den vågen framgår klart.

Ingen väljer sjukdom

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel