Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Inte roligt vara pensionär i Söderhamn

Jag måste hålla med Magnus Svensson (C), man blir aldrig riktigt klok på Socialdemokraterna i Söderhamns kommun! skriver Roland Laurin.

Annons

Först är de med på att hårdbanta genom att stänga Solgläntan och kasta ut alla pensionärer som under flera år troget gått till denna lokal, Väntjänsten samma öde.

Varför var det omöjligt för pensionärerna och Väntjänsten att få vara kvar under uppsägningstiden, fram till semestrarna i alla fall, när lokalerna ändå står tomma?

Med en hyra på 30.000 kronor per månad under tiden till och med augusti skulle det väl kännas bättre om den utnyttjades under tiden? Avvecklingen av Solgläntan hade väl hunnits med ändå!

Nej, i stället ska lokalen vara stängd till och med augusti utan att någon får vara där. Och hoppet om ny hyresgäst för Faxeholmen är väl ganska otroligt.

Samma öde för Fixaren. Hur många benbrott hos pensionärer har undvikits genom deras hjälp i de gamlas bostäder?

Detta har retat många pensionärer som väntar på hjälp med att till exempel byta en taklampa, gardiner, med mera.

Nej, nu är det inte roligt att vara pensionär i Söderhamns kommun!

Roland Laurin

SPI Välfärden

Söderhamn

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel