Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Inte en enda medlem kom på IK Ljusdals årsmöte: "Det måste fyllas på med nya krafter"

Robin Hero lämnar ordförandeposten i IK Ljusdal efter tolv år – tillsammans med kassören Gerd Persson.
Problemet?
Det fanns inget att besluta om då det inte dök upp en enda medlem på årsmötet.
– Det är fem som ska sitta kvar och jag och Gerd avgår, säger Robin Hero.

På måndagen skulle IK Ljusdal ha årsmöte. Men det blev inte mycket av det, för inte en enda föreningsmedlem dök upp utan bara den sittande styrelsen som består av sju medlemmar.

– För att få ha årsmöte måste man ju ha lika många medlemmar på plats som det sitter i styrelsen, säger Robin Hero, som är inne på att det kan röra sig om tolv år som han suttit som ordförande i klubben. Nu avgår han, tillsammans med kassören Gerd Persson.

– Jag har gjort lite för mycket under för lång tid, det är inte kul längre, säger Robin Hero, som var en poängproducent av rang som spelare när klubben hade ett uppsving.

Nu ställer IK Ljusdal ett seniorlag på benen, i division 3 herrar – och laget ligger sist utan poäng efter fyra spelade omgångar. Något seniorlag för damer har IK Ljusdal inte i seriespel i dagsläget.

Däremot lockar föreningens verksamhet massor av ungdomar.

– Jättemånga. Vi har 200 knattar, säger Robin Hero.

Nytt datum för det ajournerade årsmötet är satt till 28 november, och nu vädjar IK Ljusdal på Facebook att medlemmarna ska dyka upp.

– Klubben är stabil i sig, men det måste fyllas på med nya krafter, säger Robin Hero.

LÄS MER: Här är listan över de sju heta hälsingarna