Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Viktigt att vi betalar skatt

Jaha, nu har vi kommit dit som man befarade med denna skattesänkningens iver.

Annons

Det har kommit dit hän då det drabbar människor i nöd. En händelse som alldeles nyligen skett inom vår sjukvård. En patient kommer in på akuten vid 10-tiden på morgonen – konstaterat lårbensbrott. Får operationstid klockan 18, men tyvärr får patienten ligga och vänta till klockan 9 nästa morgon. Ett helt dygn efter olyckan. Svaret man får av personalen är att det är akuta operationer som måste göras före denna patients operation . Är inte detta en akut operation, eller?

Måste man vänta på akut operation i ett dygn! Nej, jag betalar hellre skatt så att vi kan anställa mer personal inom den offentliga sektorn så varken patienter eller personal blir drabbade. Stoppa skattesänkningarna! Mer pengar till välfärden!

Denna regering försämrar vårt skyddsnät för de svaga genom att skapa ett utanförskap där de sjuka och arbetslösa i vårt samhälle hamnar. Nej, nu får det vara nog! Jag betalar hellre skatt så vi hjälper dem som behöver hjälp i vårt samhälle. Ta från de rika ge till de fattiga! Du och jag kan hamna där själva någon dag i utanförskapet. Då hoppas jag att de starka kan hjälpa mig för jag vill hjälpa dem som har det svårt nu. Ett samhälle där vi ser och hjälper varandra där vill jag leva!

ESA

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons