Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi ska inte ha någon inomhushall

Förra året väcktes krav på en objektiv utredning beträffande byggande av en inomhusarena. Nu har rapporten kommit, som utmynnar i väl underbyggda fakta och förslag.

Annons

Visst, för oss med en mera sansad och nyanserad syn på hallfrågan, var det ingen överraskning att det inte är samhällsekonomiskt försvarbart att bygga en inomhusarena för bandy. Men de helt förblindade fantasterna tar inte till sig några fakta och argument. Utan man sågar rapporten. Antagligen utan att ha läst densamma och i varje fall inte förstått vad det handlar om.

Bandy  är en liten sport med en stadigt krympande skara utövare. Ute i världen men även i Sverige. Dessvärre är antalet utövande barn och ungdomar i Bollnäs också få. Förfärande få om man ser till elitlagets status. Ett elitlag som till större delen består av utifrån hitvärvade spelare med en sportchef i spetsen.

Är det inte så att bandyn i likhet med fotbollen  är  en utomhussport!? Har verkligen hallbyggena (Edsbyn undantaget) gjort lagen bättre?

Visst är det roligt om egna laget vinner, men underhållningsvärdet sjunker ju hela tiden med detta destruktiva defensiva kringelåkande.

Skippa inomhushallen!

Less åskådare

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons