Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi har inte råd med vi och dom

Vad är ni Sverigedemokrater så rädda för? Vad är det som gör att ni är så rädda för människor från andra länder?

Annons

Vad är det som får er att tro att människor kostar pengar och inte ger något tillbaka? Varför skulle du och jag vara bra för Sverige om andra inte är det? Varför upprörs ni över att Sverige förändras?

Gilla läget och lev i nuet. Det gör inte ont att tänka nytt. Det är genom att få inspiration från andra som man utvecklas.

Jag får ofta höra att man inte får ifrågasätta något i det här landet utan att bli kallad rasist. Det får man visst! Jag har synpunkter på vår invandringspolitik. Den kan bli mycket bättre. Målet måste vara att integrera människor så fort som möjligt. Det kommer att kosta pengar under en period. Men det kommer inte att ta lika lång tid som det tog för dig och mig att gå grundskola, gymnasium och kanske högskola.

Det handlar mer om fungerande SFI och att alla kommuner är med och tar sitt ansvar.

Tror ni verkligen att människor begår olika många brott beroende på var man är född? Eller vilken hudfärg man har?

Jag ser människor som en tillgång. Människor ger tillväxt och alla kan vara med och bidra. Du och jag kostar samhället pengar. Alla kostar pengar för samhället. Men, vi ger också något tillbaka. Vi bidrar med kunskap och färdigheter. Vi arbetar, vi utvecklar och vi vårdar.

Det är tillsammans vi utvecklar landet. Vi har inte råd med vi och dom. Ingen vinner på att ställa grupper i samhället mot varandra.

En sista fråga: vad skulle Sverige vara utan invandrare? Vi har rekordstor utvandring ur Sverige just nu. Utan invandring skulle vi minska antalet invånare. Det är inte så man utvecklas.

Bildad

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons