Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi är störst för att vi tar ansvar

Trots att det bara är en opinionsundersökning (som Socialdemokraterna brukar säga när det går dåligt för dem) tyder det på att Moderaterna alltmer står fram som det mest relevanta alternativet för Sveriges välstånd.

Annons

Tack väljare, det är en passande kommentar. Trots att det bara är en opinionsundersökning (som Socialdemokraterna brukar säga när det går dåligt för dem) tyder det på att Moderaterna alltmer står fram som det mest relevanta alternativet för Sveriges välstånd. Att opinionen svänger, det är vi väl medvetna om. Men att på en så kort tid gå fram 9 procentenheter är anmärkningsvärt. Dock är det inte förvånande av följande anledningar.

Moderaterna och alliansen tar ansvar med en jobbpolitik som fokuserar på att det ska bli billigare och enklare att anställa samt att det ska löna sig att jobba. Till det bör tilläggas en hållbar miljö- och energipolitik med fokus både att säkerställa energibehovet och att ge möjlighet för utveckling av det förnyelsebara, samt en ansvarsfullhet för Sveriges finansiella tillgångar i de kristider som råder.

Mot det står en opposition som fokuserar på en politik som leder till ökat utanförskap, ökat beroende av statlig försörjning i högkonjunktur som lågkonjunktur samt ett bristande ansvar för våra gemensamma finanser. Som moderat känner jag mig stolt över att väljarna så tydligt har visat sitt stöd för vår politik. Vi har visat att Moderaterna och alliansen tar ansvar för Sverige i tider av pessimism och ökad protektionism.

Thomas Böhlmark, 2:e vice ordförande MUF Gävleborg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons