Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi är inte lata

Det verkar vara en allmän uppfattning bland allmänheten, att vi i fas 3 inte är värda något, att vi är odugliga till att skaffa oss arbete, och är lata.

Annons

Det är tragiskt att allmänheten är så okunnig om hur det egentligen ligger till.

Vi har inget arbete på grund av att ingen har anställt oss, och att det inte finns många jobb att söka. De som finns är det i sin tur många som söker, man har inte stor chans att få något.

Vi i fas 3 är ute på praktik, och har arbetstider som på vilket vanligt arbete som helst. Fas 3 är, vad jag vet, till för att vi ska vara aktiva, utvecklas, ha något att göra, och känna gemenskap. Men när man bara är praktikant blir man aldrig en av dem.

Är det olika träffar behöver man inte vara med, utan man ska ha en annan uppgift. Är det något skoj så räknas man inte, och så vidare.

Att vara i fas 3 tär på självförtroendet. Att aldrig duga, inte räcka till hur man än försöker, och inte ha chans till ett avlönat arbete. Att upprepade gånger höra nedsättande kommentarer, och känna dåliga vibrationer, gör att man till slut kan tro det är sant.

Bara höra nedsättande kommentarer från omgivningen om att man inte kan skaffa sig ett jobb. Om ni bara visste vad gärna jag vill ha ett riktigt avlönat arbete. Jag är inte sämre än andra.

Arbetslös

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons