Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vart tog division 5-fotbollen vägen?

Dödsannonser eller höjd pension? Nu börjar jag tröttna på LjP! skriver Torbjörn Ferm, Ljusdal, som undrar var sporten tagit vägen? Sportchefen Mattias Wallström svarar.

Annons

Inga reportage om division 5 i fotboll, inte ens en tabell i måndagens eller tisdagens tidning. Svagt! Resursbrist, påstår ni! Det tror jag inte, jag tror att det handlar om pengar som vanligt.

I den här hörnan av Hälsingland är vi satta på undantag, inte bara om sportnyheter. Snart är det väl bara dödsannonserna man skulle sakna om man skulle sluta läsa tidningen. Men å andra sidan skulle man ju få en höjning av pensionen med 3348 kronor om året!

Torbjörn Ferm

Ljusdal

Svar direkt

Att division 5-tabellen saknades i måndagstidningen var en miss och den ber vi om ursäkt för. När det gäller bevakningen så handlar det hela tiden om prioriteringar för oss. Vi diskuterar och värderar ständigt om vi gör rätt prioriteringar och vi diskuterar just nu för fullt hur vi kan göra för att ni som läser sporten i Ljusdals-Posten ska få ett innehåll som ni finner engagerande och intressant.

Mattias Wallström

sportchef  

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons