Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vart tog bandyn och nyheterna vägen?

Vad håller på att hända med hälsingetidningar? undrar Lars-Erik Larsson och får Svar direkt från sportchefen Mattias Wallström.

Annons

Det spelades bandy full omgång i onsdags, men inte en rad om detta i tidningarna. Så var det verkligen inte förr i tiden, då var det fylliga reportage dagen efter om varje match.

Samma gäller det som kallas för nyheter. Det är sådant som har hänt för flera dagar sedan man får läsa om. Nu vet jag att ni svarar att man kan läsa om senaste nytt på nätet. Jag vet också att tryckningen startar så tidigt att man inte får med det som hänt dagen innan. Då har man ju ett stort problem som måste lösas anser jag.

Vill upplysa om att alla inte har datorer utan bara tidningen att tillgå (än så länge). Eftersom jag läser både Ljusdals-Posten och Kuriren så konstaterar jag att det är ungefär tre sidor som har lokal anknytning, plus annonser, sedan är det samma innehåll. Är det kanske dags att göra en tidning för hela landskapet och kalla den för Hälsingetidningen? Det kanske ingår i era planer att papperstidningen kommer att upphöra på sikt?

Lars-Erik Larsson

Söderhamn

Svar direkt

Hej Lars-Erik, som du skriver i din insändare så trycker vi sedan 1 oktober tidningen tidigare. Detta gör att matcher på kvällarna ej finns med i tidningen dagen efter, utan kommer två dagar senare likt så som det har varit med lördagsmatcherna som redovisas i måndagstidningen.

Jag förstår att detta påverkar en mångårig vana för många prenumeranter.

Men vi satsar på att läsarna av papperstidningen ändå ska få ett bra sportinnehåll.

Vi vill ge en fördjupad sportjournalistik med bland annat fler intervjuer och krönikor. Dessutom satsar vi på övrigt material som vi vet är uppskattat av läsarna, så som nostalgisidan på lördagar.

Detta i kombination med den hårda satsningen på helahalsingland.se och bandypuls.se med bland annat en massa direktsänd lokalsport, så tycker jag att vi ger alla sportintresserade en bra totalupplevelse.

Däremot inte sagt att vi inte kan bli bättre. Vi vill utvecklas hela tiden, så därför är tankar och åsikter från er läsare extremt viktigt.

Mattias Wallström

sportchef

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons