Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vart är vi på väg?

Medan Socialdemokraterna ännu satt vid makten kallade jag, på grund av den politik de förde, sossarnas Sverige för störtloppsåkaren som i rasande fart rusar mot slutmålet – fördärvet.

Annons

Sossarna förlorade valet och vi fick mångpartiledningen som styr Sverige i dag. Vad har det lett fram till? Ja, störtloppsåkarfarten har dock inte bedarrat. Mångpartiregeringens politik anser jag är av sådan art att jag kallar deras Sverige för den växande flattallriksstapeln i norr. Att den skulle växa ända in i himlen tror väl knappast någon på. Nej, det svenska samhället, som jag här kallar flattallriksstapeln i norr kommer nog, på grund av den politik som förs, att falla ihop som ett korthus.

Nog är det väl dags att snarast avskaffa mångpartisystemet och införa tvåpartisystemet, så att svenska folket i val får möjlighet att bestämma vilket parti som ska styra Sverige och det skulle förmodligen också bli billigare.

Agerande politiker ser jag som tävlingsmetare som efter bästa förmåga försöker beta kroken med det mest givande röstbetet och att de kämpar för egen vinnings skull.

Olof Olsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons