Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Varför lagas inte skolan?

Bollnäs kommun vad håller ni på med!? Varför tar det så långt tid? Bryr ingen sig om att jag och andra mår illa på Rengsjö skola?

Annons

Det har regnat in vatten genom taken i två år på vår nya fina skola och barnen på vår skola har blivit sjuka. Jag är en avn dom som har blivit sjuk tack vare att ni inte gör något åt det. Ventilationen har aldrig fungerat och sen upptäcker ni att det finns svart mögel på skolan. Bara för att ni inte gör ert jobb har jag blivit sjuk. Jag kan inte dricka någon slags mjölk, jag är allergisk mot alla dom fyra sädesslagen och kan inte äta några slags sojaprodukter.
Jag har blivit allergisk mot mögel och det finns mycket mer. Om jag äter något som jag inte kan äta så får jag jätteont i magen och det finns ingen medicin för det onda. Jag kan inte gå i skolan eftersom det finns mögel så jag måste ta hem jobb. Men jag kan bara inte förstå att ni i kommunen inte ens bryr er eller tänker på att vi barn lider. Om ni inte gör något åt det kommer jag få byta skola och det vill jag inte. Jag vill vara kvar i min skola och vara med mina kompisar så jag hoppas att skolan ska vara fri från mögel så inget annat barn ska få det som jag har det.


Viktor Eriksson, Rengsjö skola

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons