Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Varför får man inte välja glass själv på Ljusdals Folkpark?

Vi fick inte välja glass på Folkparkens servering. Varför då? undrar signaturen Glassälskare.

Annons

Besökte i förra veckan tillsammans med några vänner Ljusdals fina härliga Folkpark. Vi tänkte testa den nya Glassbaren samt kanske ta en runda minigolf.

Men hör och häpna: När vi skulle beställa glass så fick vi inte välja smaker själv. Glassbaren hade komponerat ihop några alternativ och endast dessa gick att välja mellan. Detta trots att det fanns ett stort antal sorter i frysdisken.

Eftersom jag så gärna ville ha någon av mina favoriter så frågade jag om jag fick byta ut någon glasskula i ett färdigt förslag (fanns flera förslag med fina bilder och pris), men nej, endast det som fanns på bild gick att köpa. Jag frågade då om det gick att få några glasskulor i en strut. Nej, det gick inte. Kanske några glasskulor i en bägare eller på en tallrik då? Nej, det gick inte.

Så inte så lite häpen och rätt så irriterad var det bara att konstatera: Alla sorter var visst inte till salu. Det blev ingen glass för mig.

Glassälskare

Svar direkt:

Får börja med att be om ursäkt för det inträffande! Självfallet så kan man byta ut smaker på vår glassmeny och glassrätter. Det måste ha blivit ett missförstånd av personalen.

Vi har nyligen öppnat Glassbaren och det tar kanske en tid innan allt är 100 procent. Men vi är mycket lyhörda för vad våra kunder vill ha och försöker hela tiden anpassa oss.

Vår ambition är att Glassbaren i Ljusdals Folkpark ska kunna erbjuda något för alla kunder och smaker. Redan nu har vi ett sortiment av mjölkfri kulglass och låglaktos kulglass. Dessutom har vi mjukglass som är låglaktos.

Beklagar ännu en gång och välkomnar dig tillbaka till oss.

Fredrik Back

vd

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons