Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Varför är telekomindustrin så tyst?

/

Det finns tusentals noga eftergranskade vetenskapliga rapporter som visar att allt levande kan skadas av strålningen från den trådlösa tekniken, skriver insändaren.

Annons

Nu gör sockerindustrin på samma sätt som telekomindustrin har gjort i många år. De använder samma försåtliga metoder för att vilseleda konsumenter. Just nu: man blir inte fet av socker. Man hänvisar till forskning som inte har något med vetenskap att göra.

Telekomindustrin har dock hållit märkvärdigt tyst på sista tiden. Kan det bero på, att så många och stora grupper av forskare och läkare nu kräver av FN och WHO, att de ska erkänna elöverkänslighet som en sjukdom? De kräver av regeringarna i alla FN:s medlemsländer, att de ska se till att radikalt minska folkets exponering för elektromagnetiska fält – EMF – från den trådlösa tekniken.

Det finns tusentals noga eftergranskade vetenskapliga rapporter som visar att allt levande kan skadas av strålningen från den trådlösa tekniken och att elöverkänslighet är ett genuint patologiska tillstånd, alltså en sjukdom. De flesta symtom elöverkänsliga drabbas av kan också bero på alla slags EMF, också från andra frekvenser än de den trådlösa tekniken använder, t.ex. från elektriska apparater som kaffekokare, spisar, kyl/frys, lågenergilampor och mycket mera.

Strålskyddsstiftelsen berättar mera.

M.Tollet

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons