Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Var är informationen?

Man funderar och funderar! Är förhandlingarna som pågår i barn- och utbildningsnämnden, BUN, angående de eventuella uppsägningar rättsäkra?

Annons

Har man slagit ihop alla las-listor, grundskola, särskola och gymnasium? Vi är ju trots allt anställda i samma organisation! Sitter vår högste chef med i förhandlingarna? Sitter vår personalchef med i förhandlingarna? Nu sprids rykten om mygel så rektorer får den personal de vill ha. Den som slickar mest vinner högsta vinsten?

Som anställd inom skolan så förutsätter jag att det inte kommer finnas utrymme för mygel. Det är nu ni har möjligheten att göra det rätt för en gångs skull. Inte fort men fel som vanligt. Det känns pinsamt och man skäms för att säga att man är anställd i Bollnäs kommun! Genom ryktesspridning och dålig kommunikation har ni lyckats uppnå detta! Grundskolan säger en sak, gymnasiet en annan... Vad är det som gäller? Nu går all personal på sommarlov. Ingen info, inte ett ljud trots att vi blivit lovade information varannan vecka. Skämmes!

Anställd

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons