Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vad är det som gått så bra, Lars Molin (M)?

Markus Evensson (S), kommunalrådskandidat i Ljusdal, vill veta av kommunalrådet Lars Molin (M) vad som har gått bra under mandatperioden.

Annons

Läser att ni kommer att fortsätta driva Ljusdals kommun framåt i er konstellation av borgerlighet och vänsterpartister. En majoritet som bröt samman direkt efter att ni fördelat de arvoderade uppdragen och som numer är i fullständig upplösning då Ljusdalsbygdens parti inte får vara med i er majoritet längre plus de avhoppade moderaterna som sitter i fullmäktige som politiska vildar.

Hur ser meritlistan ut? Jag skulle uppskatta om du, Lars Molin (M), kunde ta och berätta vad det är som gått så bra de snart senaste fyra åren. Tänker du på inköpet av det mögelskadade huset på Östernäs som en lyckad affär för dig och Centerpartiet? Tänker du på det resultat som kommunen visade för 2017 där nollresultat ”utvecklats” till minus 13,5 miljoner kronor eller på de 20 mål som du satt upp för kommunens räkning som inte klarades?

Vilka frågor har ni drivit igenom under de senaste 3 åren, Lars? Jag vill verkligen ha en redogörelse från dig och dina majoritetsföreträdare. Hur var det med Björkbacka som ni vägrade stänga under 2014 (det var ju valår) och som ni stängde det första ni gjorde 2015. Hur var det med löftet om att inte stänga några äldreboenden och hur blev beslutet med Mångs-Pers? Hur ska ni göra med vägbytet, Lars? Nu har ju ditt parti redan bestämt sig för att inte byta väg med Trafikverket, hur får du ihop den majoriteten?

Vill ni driva kommunens utveckling vidare i er misslyckade konstellation så måste väljarna få veta vad det är ni uppnått under denna mandatperiod. Hur ser meritlistan ut över vad ni lyckats genomföra?

Markus Evensson (S)

kommunalrådskandidat

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons