Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Utan kontanter i semestertider?

I juni månad får jag semester! Jag hoppas vår fina kulturskola har något att visa upp i slutet av terminen där jag gärna betalar en frivillig utträdesslant.

Annons

En hel del fotbollstittande ska det bli på planer runt om i kommunen och då är kaffe, glass och korv med bröd självklara mums som gynnar idrottsföreningarna. Minst en musikkväll i någon av våra fina kyrkor har jag tänkt mig och lägger då gärna en extra kollektslant som tack för upplevelsen det brukar ge. Kanske någon av våra byars alla föreningar har något evenemang som kan vara värt att besöka? Då brukar det bli en peng i inträde och/eller lite gott hembakt fika för att hjälpa till med finansieringen. Säkert händer det massor runt midsommar och då blir det svårt att välja var man ska strosa omkring med eller utan paraply och fika, köpa lite lotter och kanske åka häst och vagn. Många entreprenörer brukar blomma upp under sommarmånaderna med gårdsloppisar och annat!

Att anta utmaningen att vara kontantfri under juni månad som flera aktörer utlyst lämnar jag åt andra. Själv ser jag fram emot att semestra bland smått och gott i kommunen och omnejd med sedlar och mynt i plånboken!

Mia

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons