Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Trevlig dansloge men trist bemötande

/

Jag var på dans på Älvstagården, en mycket trevligt dansloge i Jättendal. Men vissa som är ute och dansar är inte så trevliga, skriver insändaren.

Annons

Jag bjöd upp en person och frågade vad hon tyckte om bandet som spelade. Till svar fick jag: "Det måste du väl veta själv." Men det var inte därför jag frågade. Jag undrade helt normalt vad hon tyckte, svårare än så var det inte.

Vi fortsatte dansa tills nästa problem dök upp. Hon sa att jag inte skulle backa i dansen. Men det är ju jag som kille som styr. Vet man inte det ska man inte vara ute på dans med vanligt hederligt folk. Den här personen trodde att jag förstod vad hon menade genom att visa med sina händer mot mitt min överkropp att jag inte skulle backa.

Dels har jag lite klumpig motorik, dels har jag ett funktionshinder. Man behöver inte vara så dum mot personer som inte rår för hur de fungerar. Så jag sa åt henne att passar det inte att dansa med mig så får det vara. Så dags var jag riktigt irriterad, arg och väldigt ledsen. Hoppas du ser och lär av kritiken.

Besviken dansare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons