Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tala om vad ni har tänkt

Dåligt Nydanarna och SRD. I lördagens LjP berättas att ni vill satsa på utveckling av bioenergi. Vadå, satsa på bioenergi?

Annons

Bioenergi är ett samlingsbegrepp som inbegriper allt som går att producera med förnybar källa som grund. Tala om vad ni vill! Vi Ljusdalsbor är trötta på att höra på alla satsningar som inte leder till någonting. Blir det en biogasanläggning, pelletproduktion, flisanläggning, biobränsleanläggning eller bara ren luft på flaska som inhaleras vid en promenad runt Kyrksjön?

Tala om konkret vad har ni tänkt, det går inte att bara hålla igång skutan, utan det måste till trovärdiga och framåtriktade projekt som kan lösas inom överskådlig tid.  En liten kommun som Ljusdal kan inte hålla på med Grönköpingshistorier hur länge som helst.

Det är väl så att vi alla får bita i det sura äpplet över hur det lokala socialdemokratiska partiet hanterade valresultatet, men å andra sidan måste ni som innehar förtroendeposter bita ihop och försöka se till att kommunen utvecklas.

Jag har full förståelse för om ni inte litar på en före detta parlamentsledamot (reserv), men det får ändock inte stoppa upp kommunutvecklingen. Gå ihop och gör något vettigt, för jag vet att det finns socialdemokrater som skulle stödja ett bra alternativ till dagens "på stället marsch".

Åke Söderlund

Nor, Järvsö

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons