Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ta vara på vårt engagemang

Svensk Handel Ljusdal tillsammans med fastighetsägare i kommunen och Ljusdals kommun har tagit fram en handelsutredning som visar att en utveckling av handeln, i första hand på Östernäs, är av största vikt för att stärka vår sviktande handelsutveckling.

Annons

Denna utredning har vi presenterat för våra politiker, både via en muntlig presentation för dem som intresserade sig för att komma och via e-post för dem som inte kunnat närvara vid mötet.

Företagarna i Ljusdal har lagt ett förslag på ett näringspolitiskt program där utvecklingen på Östernäs har varit en tydlig punkt. Detta har presenterats för politikerna vid ett möte och dialog har även förts med intresserade efteråt.

Diskussionerna om Östernäs har pågått i många, många år och kan knappast vara en nyhet för våra politiker.

Jag läser i LjP den 7 december att kommunstyrelsens arbetsutskott beslutar att skjuta upp samrådet för skissförslag angående Östernäs.

”Det är ingen brådska”, enligt Lasse Mohlin

Jag vill ge en eloge till Roland Bäckman och Kenneth Forsell som försökte få igenom detta redan nu, för att vinna tid.

Nu tror och hoppas jag att det blir ett bra beslut i januari, och en månads fördröjning har i slutändan kanske inte så stor betydelse. Det som har betydelse är våra politikers attityder till oss som har ett stort engagemang. Vi som vill arbeta och leva i Ljusdal och som försöker berätta vad vi anser behövs i kommunen och därmed försöker påverka för att få bra beslut.

Om våra politiker vägrar lyssna på oss som lever i verkligheten och försöker driva våra företag, och om våra ledande politiker fortsätter att vara fega för att ta beslut, ja då kommer garanterat engagemanget hos oss entreprenörer också att försvinna.

Carina Andersson, ordförande Svensk Handel Ljusdal

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons