Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Svek, påstående, önskan

Har vi varit för få som visat vår tacksamhet?

Annons

Vi här i Söderhamn fick faktiskt löfte för tre år sedan att få tillgång till den kristna tv-kanalen Kanal 10 från Älmhult.

Nu är det ett steg tillbaka, vi är många som gillat och varit tacksamma för K10. Det finns ju ett annat program 10, men det är inte det "rätta" K10.

Vad som skulle ha blivit gjort är jag inte kapabel att säga, men visst tycker jag att de som inte har möjlighet/resurser och kanske saknar intresse kunde fått behålla möjligheten att bara "så där ramla på" Kanal 10. Vi som bara "måste" se och höra har ju redan valt att skaffa nytt (tv).

Nog är vi tacksamma att Kanal 10 finns med i det nya digitala programvalet men impulstittandet är borta. Tänk så många söndagsskolesånger och väckelsemöten som återupplivats i vårt minne under de 2,5 åren vi lätt kunde "ratta in" programmen i vårt analoga tv-utbud.

Sveriges folk behöver även i fortsättningen på ett enkelt sätt kunna få höra om Jesus. Vi ber till Gud för söndagsskolebarnen och de så kallade bönebarnen och önskar att de åter ska nås av bibelordet. Det skulle kunna ske via Kanal 10 lika enkelt som vi blivit lovade.

Bruno Svenson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons