Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Strålning gör mig och många andra sjuka

/

Mångas förhoppning är att du och strålskyddsmyndigheten får göra en Pudel inom snar framtid, Lars Kriss (helahälsingland.se)! skriver IngMarie Ekmark.

Annons

Först och främst: Det finns inga tokiga foliehattar. De är skapade av telekomindustrin för att förlöjliga.

I verkligheten ser det annorlunda ut. Det finns vanliga människor med fysisk reell påverkan. Deras immunsystem försöker försvara kroppen mot strålning. En kamp som med tiden blir omöjlig eftersom vi nästan överallt är strålade med artificiella mikrovågor. Med strålningsvärden som är flera miljoner gånger högre än den naturliga – dygnet runt år efter år. Detta gör mig och många andra sjuka.

Min övertygelse som vanlig medborgare och drabbad är att samhället inte får ta del av hela sanningen när det gäller riskerna med den trådlösa tekniken. Vi är många som håller på Jan Lindholm i denna fråga. Vi behöver upplysa samhället om hälsoriskerna med strålning! Money talks funkar inte längre.

IngMarie Ekmark

Svar direkt

Det finns inga tokiga foliehattar, skriver IngMarie Ekmark. Vad som inte heller finns är några bevis för att det pågår en konspiration som vill tysta riskerna med strålning. Den seriösa vetenskapliga forskningen har aldrig hittat något samband mellan symptomen som Ekmark beskriver och strålningen från till exempel mikrovågsugnar. Jag är medveten om att många hävdar motsatsen, men diagnoser som depression och sömnsvårigheter tenderar att ha andra orsaker än att man bor i närheten av en högspänningsledning.

Lars Kriss

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons