Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stöld vid pappas grav

Min pappa dog för snart sju år sedan och jag och min familj tycker mycket om att smycka hans grav med ­personliga saker som betyder mycket för oss och för honom när han levde. Det är en fridfull plats full av kärlek och omtanke men i dag hände något som slog hål på den känslan. Någon hade nämligen tagit två änglar från hans grav.

Annons

Vad är det egentligen för människor som gör något sådant? Har man verkligen sådan brist på samvete att man kan ta något så heligt, något som betyder så mycket, från någons grav? Det känns verkligen personligt när någon stjäl från kyrkogårdar och man känner sig riktigt försvarslös i en sådan situation. Vad kan man göra förutom att bli ledsen?

Många personer blir drabbade av den här sortens stöld men det är inte alla som gör sin röst hörd i frågan, det är inte heller alla som visar att de blivit sårade.

Men det är inte värdet i de stulna föremålen som svider. Det är det faktum att mitt i människors sorg finns det personer som sårar andra genom sin respektlöshet.

Jag skriver inte den här insändaren för att läxa upp någon, jag skriver den för att folk ska få veta att det gör så ont att bli sårad på en plats där man redan är så sårbar.

Det gör riktigt ont.

Sårad sjuttonåring

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons