Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Snålt med p-platser

Arbetsförmedling, försäkringskassa, Skatteverket etcetera har slagit sina påsar ihop och finns numera på Collinigatan – mycket bra.

Men ack den glädje som varar beständigt.

Annons

Kommunen med gatukontoret i spetsen kom på den geniala idén att ta bort parkeringen utanför kontoret, utan att speciellt markera detta. Valhänta försök att med asfalt till hjälp markera över parkeringsfickorna har gjorts. Att det går att missförstå att man inte får parkera där är p-skylten i slutet av Brogatan, som tydligen är för en parkeringsficka.

Gatan svänger ju och blir Collinigatan. Att läsa på gatuskyltar samtidigt som man kör är inte lätt och varför slösa med skyltning för endast en parkering? Lika enkelt borde det vara att sätta upp p-förbudsskylt runt hörnet, eller?

Tar man upp detta med polisen skyller de på kommunen, och de närmast berörda inne på kontoret säger samma sak. Policyn är tydligen att klå dem som redan har lite pengar på mera. Ingen tanke på att många är invandrare som söker arbete exempelvis.

Åker man in på Brogatan är det dubbla parkeringar på båda sidor. Är det fullt går det inte att mötas lastbil och personbil. Var finns logiken?

Tänk vad det vore bra om en samlad protest mot kommunens njugghet kunde ske. Upp till kamp för en serviceinriktad kommun.

BiSi

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons