Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Smart eller dumdristigt?

Medan våra svenska, etablerade riksdagspartier inför 2014 års val kommer att överträffa varandra i löften och sarkasmer, gryr ett starkt missnöje från nationalister. Dessa nationalister är inte längre unga män på landsbygden, utan finns i alla led i samhället.

Annons

Frågan är vad som skulle hända Sverige med politiker som inte har ett hum om statsfinanser och hur man sköter ett land i de turbulenta ekonomiska tider vi befinner oss i. Det enda man tycks ha klar uppfattning om, är vad man ska göra med "rasfrämlingar".

Mot denna bakgrund är det intressant att Centern säger sig vara öppna för framtida fri invandring. Är det dumdristigt eller ett smart drag? Återstår att se.

De rödgröna blir hur som helst tvungna att ta ställning till fri invandring. Resultatet blir att de rödgröna tar ställning mot fri invandring och på så sätt förstår man att det är mycket snack och lite verkstad bland de rödgröna. Eller så håller de med, men det kommer de inte att göra. I stället får vi förmodligen se hur lite LO-facken gillar arbetskraftinvandring och lönedumpning.

Per Ölund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons