Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sluta tjafsa för Bollnäs bästa

Jag tror på Bollnäs. Bollnäs kommun har många värden som talar för en fortsatt tillväxt och en positiv utveckling.

Annons

Vi har begåvats med stora naturvärden som bäddar för fortsatt expansion för besöksnäringen. Vi kan erbjuda vildmark och planerade vandringsleder. Vi kan erbjuda bär och svamp, som alla med allemansrätten som grund kan tillgodogöra sig. Vi kan erbjuda varierande fiske i naturliga vatten och i put-and-take-sjöar. Vi kan erbjuda jakt som organiserad och enskild aktivitet.

Det finns en potential för fortsatt expansion av handeln. Jag tror att Bollnäs kommer att fortsätta att locka shoppare från grannkommunerna, och att vi kan stärka den profilen. Jag tror att Bollnäs kan locka till sig fler tillverkningsföretag, fler vårdföretag, fler kunskapsintensiva företag.

Expansionen kommer att komma från entreprenörerna, från det privata näringslivet, från de egna företagarna. Kommunens främsta uppgift är att se till att ha en bra grundservice som tillsammans med naturvärdena gör det attraktivt att bo och leva i Bollnäs.

Och vi kan alla medverka till att skapa den framtiden för Bollnäs kommun. Var och en som lever och verkar i Bollnäs och som vill Bollnäs väl kan bli en positiv Bollnäsambassadör. Släpp gnället och tjafset över vad som varit och blicka framåt istället. Den som talar positivt och tänker positivt blir en del av lösningen istället för en del av problemet.

Jag tror att alla partiers företrädare vill se en positiv utveckling för Bollnäs och välkomnar alla att dra i samma riktning!

Peter Nordebo (FP)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons