Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sluta gnälla krögare

Börjar bli så trött på dessa krögare som bara gnäller och är avundsjuka och att Janne Ström står högst på barriären vilket vars företagande brukar sluta med konkurs.

Annons

Nu hade vi några månader med dans innan det blev stopp igen. Vi som är dryga 40 och har barn hemma går ju inte ut så ofta men när vi gör det vill vi gärna gå på Folkan eller Augusts sommarkvällar och ta en öl och lyssna/dansa till musiken. De övriga ställena är ju för 18-åringar som det ska säljas så mycket sprit som möjligt till. Folkan är ju faktiskt lite samhällsansvar och inte bara tjäna så mycket pengar som möjligt. Så jag tycker att kommunen har gjort helt rätt och jag stöttar er subvention med mina skattepengar så vi får ett alternativ till alla diskotek. Har nya arbetskamrater på mitt arbete men de veckopendlar till arbetet för de vill inte bo där inget finns att göra för folk i vår ålder. Så jag hoppas att Radjo nu ordnar lite trevligt i sommar och gärna någon danskväll med. Gärna med åldersgräns 25.

Och till er andra krögare – sluta gnälla och sköt era krogar i stället så vi slipper stöld av kläder och dyngraka ungar när man kommer förbi. Vi ses i sommar på gamla Folkan, vänner!

60-talist

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons