Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SD:s likhet med Breivik

Vi har alla som sympatiserar med Sverigedemokraterna blivit jämförda med Anders Breivik.

Annons

Vänstern vill dra oss alla över samma kam då vi har det gemensamt med Breivik att vi fruktar för islams övertagande. Att islam sakta men säkert försöker infiltrera och erövra Europa då de inte lyckats med detta medelst vapenmakt.

Men där tar likheten också slut. Vi skulle aldrig drömma om att ta till slumpartat våld. Vi skulle aldrig ta till vapen och döda oskyldiga människor, bara för att de har en politisk åsikt som vi inte gillar. Vi för vår kamp demokratiskt, vi debatterar, vi för fram bevis, vi försöker väcka och engagera folk, och sakta men säkert vinner vi över folk. De som innan varit tidigare sossar och moderater har vaknat och insett att vi har rätt. Och när vi har fått över dem på vår sida kan de i sin tur argumentera och engagera sina vänner. Det är så vi vinner.

Med terror får vi enbart rädsla. Men när tillräckligt många har blivit rädda börjar de i stället organisera sig, engagera sig och sedan göra motstånd mot våldet. Inga terrororganisationer har någonsin vunnit långsiktigt, och det är därför även AFA, RF och liknande extrema organisationer förr eller senare kommer att rökas ut, och dess medlemmar kommer att åtalas och straffas. Då kommer vi även förhoppningsvis ha en betydligt tuffare lagstiftning, så dessa påvra små damer och herrar kommer bittert ångra sina val och gråta många tårar.

Men nu föll jag väck lite från tråden. Det råder en allmän vänstermentalitet och för dem gäller det att alla ska tycka som ledaren bestämt. Och ledaren har bestämt att vi ska omfamna mångkulturen och älska islam. Alla eventuella krockar är vårt fel, och det beror på att vi inte är tillräckligt förtjusta i mångkulturen, utan är smårasister. Så när de får en chans måste de peka och påstå att vi alla är små Breivikar innerst inne. Att sedan vi aldrig skulle börja använda oss av våld för att få igenom våra mål är något de inte vågar erkänna, för då måste de också erkänna oss som värdiga motståndare.

Björn

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons