Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ringaktning mot kulturen

Såg att maktberusade Ingrid Hammarberg (Ljusnan 24/11) påstod att jag "i olika sammanhang... gjort gällande att man inte fått stöd av kommunen".

Annons

Från Lenninge Konstförening har vi aldrig förnekat detta. Däremot har jag, i reklamen för Daagarssongården, använt formuleringen. Till Daagarssongårdens verksamhet har jag nämligen inte erhållit en krona i stöd och har heller aldrig ansökt om sådant. Det tycker jag är viktigt att folk får reda på.

Den ringaktning för min 45-åriga kulturgärning den maktberusade fru Hammarberg och hennes hejdukar, genom sitt agerande, visat mig har jag naturligtvis noterat. Det ska bli riktigt kul att porträttera dem i min kommande Bollnäsroman. (Sannolikt är de rökta efter valet 2014 så den får historiskt/dokumentärt värde på köpet).

Ber samtidigt att få gratulera Bollnäs GIF som erhåller 600 000 kronor för två års stöd. Vi får verkligen hoppas de därmed håller sig kvar i elitserien. Det har nämligen Lenninge Konstförening gjort i 20 år nu. Inom konstens elitserie i Sverige, vill säga...

Stefan Daagarsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons