Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rätt ska vara rätt

Kommentar till artikeln i Kuriren om bakläxa för köket Östra skolan. Specialkosten har inte serverats med för dålig temperatur, utan den har levererats till köket med för låg temperatur.

Annons

Sedan angående toaletten så sköts den av annan personal och det var sällan städningen det brast på, den städas dagligen. Vad gäller slitna lokaler så var det hyllor i ett förråd det gällde. Sedan de andra punkterna ligger på fastighet. Rätt ska vara rätt!

Monica Palmquist

Köket, Östra skolan

Kuriren svarar: Det som står i artikeln är vad som framgick av inspektionsprotokollet, som vi enligt offentlighetsprincipen begärde ut från kommunens diarium. Vem som orsakat bristerna i Östra skolans kök är i det här fallet irrelevant.

Men precis som det står i artikeln är det skolan, därmed inte nödvändigtvis kökspersonalen, som har fått i uppdrag att lösa problemen. Det centrala i frågan är att kommunens livsmedelsinspektör har slagit fast sex punkter där köket har brister.

Må så vara att kökspersonalen inte kan anklagas för vissa av bristerna – problemen försvinner ändå inte genom att flytta över ansvaret på någon annan.

Henrik Nyblad

journalist

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons