Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Positivt trots allt

Jag kan hålla med Torbjörn Lang (1/11) att det varit trevligt om SVT i sitt sportreportage tagit med något om att Edsbyns bandyhall byggdes på ett mer ansvarsfullt sätt än många av dagens multisportarenor.

Annons

För det var just detta faktum som var enda anledningen till att jag tog mig tid att svara enkätundersökningen om kommunernas syn på sportarenor. Även i den 5–10 minuter långa tv-intervjun lyfte jag fram att vår hall var ett ovanligt långsiktigt klokt bygge av bandyföreningen, delvis i samarbete med övriga föreningslivet och kommunen. Att SVT inte valde dessa uttalanden från mig är kanske inte så konstigt eftersom det var kommunernas kostnader kontra idrottsförbundens arenakrav de ville fokusera på. Jag kan tycka det är synd att de inte tog med det goda exemplet från vår kommun eftersom det kunde ha tillfört ett till perspektiv på arenafrågan.

Däremot är jag ganska nöjd med att Edsbyns bandy fick en så stor plats i riksnyheterna. Oavsett ämnet så blev alla bildsekvenserna som visades en påminnelse för alla människor som såg sporten att Edsbyn har en bandyarena och ett duktigt elitlag.

Yoomi Renström (S)

kommunalråd

Ovanåker

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons