Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Politiker – våga göra något!

Kattvikskajen och Håstaholmen: Under den långa sosseeran i Hudiksvall permanentades Hudiksvalls noll-utveckling.

Annons

Sossarna hade inte förmåga, kunskap att ta till sig bland annat entreprenören/visionären Johnny Dahlströms idéer. Tillsammans med den erkänt kände arkitekten Ralph Erskine, framlade han för inte så många år sedan till kommunen ett stort färdigt utvecklingsförslag av Kattvikskajen och Håstaholmen. Där inrymdes villor, handelscentra, högskola med mera. Givetvis avslog sossarna denna utveckling av Hudiksvall. Här ska det inte vara några nymodigheter i Hudiksvall – inte. Allt ska vara som tidigare!

Medskogsområdet: I dag har vi borgerligt styre som agerar lika fegt bland annat påverkade av tyckare och bakåtsträvare. "Hudiksvall – bliv vid din läst", är det nya slagordet. I hopp om att vinna röster till nästa val, börjar politiker fega ur. Väljarnas röster är viktigare än ansvaret de har för Hudiksvall och dess utveckling.

Tänk efter – hur har egentligen Hudiksvall "utvecklats" under senaste 50 åren? Badhuset är renoverat och vi har fått några flytbryggor i hamnen med en solterrass. Hurra!

Vi behöver entreprenörer, företagare och kompetens till Hudiksvall. Sjukhuset har svårt att få kompetens på grund av Hudiksvalls rykte med mera.

Att flytta till en stagnerande bakåtsträvande kommun är inget man lockas till!

Utveckla Medskogsområdet! Gör Hudiksvall attraktivt att flytta till och leva i.

Politiker – för en gångs skull – våga göra något!

Se Medskogsområdet som en tillgång – inte som ett problem.

Arne Jansson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons