Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Planerade framtidsdagar

Svar till Röjd, Troedsson, Hellström och Sparrow (16/5).

Jag är inte heltidspolitiker som ni påstår i er gemensamma insändare men jag är helårsarvoderad ordförande vilket även vice ordförande är. Detta utgör en skillnad i jämförelse med övriga ledamöter i utbildningsnämnden.

Annons

Ni beskriver att ni som fritidspolitiker har svårt att kombinera era privata åtaganden kontra era politiska uppdrag. För att skapa de bästa förutsättningar för nämndens ledamöter krävs bra ärendehanteringsprocess och delaktighet. Detta har vi bevisligen enligt revisionens senaste granskning av utbildningsnämnden i Ljusdal.

Från hösten 2011 har nämndens två framtidsdagar kontinuerligt funnits med som information vid nämndens sammanträden och det var redan under hösten som valet att förlägga framtidsdagarna som två sammanhängande dagar fattades. Detta för att samtliga ledamöter skulle kunna skapa möjlighet att medverka vid det viktiga forum, vilket har varit min ambition som ordförande.

Övriga partier (C, MP, S, SRD, V) har haft en dialog med mig gällande deras möjligheter till medverkan vilket gynnar samarbetsansvaret. Resultat av de två framtidsdagarna finns med i nämndens ärendehantering och kommer således att finnas med på kommande dagordningar.

Malin Ängerå, ordförande utbildningsnämnden

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons