Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Oroväckande mobilmissbruk

Mobiler är starkt beroendeframkallande. Det är vår, solen skiner, det är grönt och oerhört vackert i naturen, med fågelsång, vågskvalp och värme – och vad gör människorna? Jo, de stirrar hela tiden i sin mobil, sms:ar, pratar och pratar, har de en android så surfar de och joxar med alla sina appar – det finns till och med appar som varnar för fartkameror. Är detta lagligt?

Annons

Det finns många beroenden, alkohol, droger med mera. Men i dag är nog mobiler och androider det största beroendet. Undrar om någon klarar av att stänga av den en hel dag? Då får de säkert ångest.

Den används till fots, cykel och bil. Oerhört att det inte är förbjudet med mobiler och sms i bilar. Som om det inte vore nog med mobiler och androider, det finns surfplattor också. Vad väntar oss på badstränderna i sommar?

Njuter man av sol och bad? Nej, man stirrar i mobiler, androider och surfplattor. Sorgligt, mycket sorgligt. Och så har man ett bundet abonnemang också, på två år. Så det går inte att slänga dem i sjön heller, där de hör hemma.

Det är synd om människorna, var det någon som sa, och det gäller tyvärr fortfarande. Människorna har blivit totala slavar under sina datorer, mobiler, androider, surfplattor med mera. Dessa apparater har tagit över människans själ. Vakna upp människor.

Wiseguy

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons