Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Obehöriga tar studenters p-plats

Hudiksvall måste vara en av de sämsta städer att parkera i. Har kommunen ingen aning om att bilar kräver en parkering? Sedan att man har mage att ta betalt för de få värdelösa parkeringar som finns är ju bara bedrövligt.

Annons

Ta bort avgifterna på alla parkeringar så kanske man slipper böta på grund av felparkering när man besöker inrättningar som har egna parkeringar som kidnappats av snålgrisar.

Ett exempel är ju parkeringen på CUL som är gratis och borde vara till för studenter i första hand. Men eftersom parkeringen rakt över vägen som tillhör sjukhuset tar betalt så används den av så gott som alla utom studenter. Det är ju så gott som fullt innan CUL ens har öppnat vilket innebär att studenterna blir tvingade att felparkera.

Min fru som pluggar där blev så illa tvingad att ställa bilen på Västra Tullgatan för att göra ett ärende på CUL, det kostade alltså 500 kronor. Nu brukar ju studenter ha betydligt mindre pengar att röra sig med än snåla arbetare som inte vill betala parkeringsavgifter eller den snåla kommun som först skor sig på parkeringsavgiften och nu kan gotta sig med 500 kronor till i sin kassa.

Inför parkeringsavgift på CUL-parkeringen och låt studenterna få tillbaka sin avgift i receptionen eller kräv att man ska ha parkeringstillstånd från skolan för att stå där.

Eller kanske Hudiksvalls kommun skulle införa gratis parkering så vore problemet ur världen för gott på samtliga parkeringar i Hudiksvall.

Bilist

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons