Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu är Zorbadansen avslutad

Skribenten har åsikter kring hur Greklandskrisen bevakats och debatterats.

Annons

Det måste vara väldigt många medborgare som mår dåligt av medias klubbkänsla som visats upp mellan jurister, politiker och ekonomer när det gäller att förklara varför Greklands ekonomi nu ser ut som den gör! De som lånat ut pengar har varit fruktansvärt giriga, ansvarslösa, naiva och spelsugna.

Ingen politiker eller journalist har haft kompetensen eller viljan att ställa de tuffa frågorna till den vänsterledda regeringen. Man har framfört i tv-debatter att Grekland har gjort av med alla sina pengar. De tror att det är treåriga små barn de talar till!

Nej mina vänner om den socialistiska regeringens härförare vill ha en nivå på pensionerna och bidrag som de inte har råd med, inte betala skatter, låta korruptionen fortsätta, ska då Tyskland som den grekiska kommunistregeringen kallat för nazister och terrorister och övriga EU betala mutorna?

Tack Merkel för att du tillsammans med Finland nu satt ner hälarna och meddelat att ingen gräddfil ska gälla från och med nu. Övriga fattiga EU-länder måste känna tilltro till att vi har Tyskland som leder Europa. Ett ledarskap som kommer att bli oerhört viktigt för att EU och Europa ska lyckas med denna organisation.

Sveriges finansminister släppte solidaritetsviljan med att säga "tur att vi inte har infört euron".

Sven-Olof Westin

Trogsta

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons