Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nävar i bordet – nej tack!

Anna-Karin Cavallin har i lördagens LjP uppmanat oss politiker att sluta käbbla. Hon har tappat förtroendet totalt, för oss politiker.

Annons

Hon anser att vi har ett sandlådebeteende som hon har tröttnat på. Det är väl hennes sak. Mig har hon inte pratat med, så min åsikt om vad som pågår och vad jag själv håller på med har hon inte. Har hon inget förtroende för mig så kan det vara rimligt för jag anser, till skillnad från henne, att jag inte käbblar och inte heller att jag smuts- eller pajkastar sådant som hon tillskriver oss i generella termer. Jag jobbar så gott jag kan och lägger ned stor möda för att det jag gör ska hjälpa kommunen framåt i en god grön anda.

Anna-Karin efterlyser någon som kan slå näven i bordet. Jag vill verkligen inget sådant. Jag vill inte utsättas för denna form av härskarteknik och skulle tycka att det vore mycket illa om den tog skruv. Själv reagerar jag instinktiv mot sådana tongångar och är ledsen för att det finns ett antal politiker i Ljusdal som, visserligen utan framgång, är inne på liknande tongångar. De har skadat mycket av samarbetsmöjligheterna.

László Gönczi, miljöpartist

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons