Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

”När var det enligt SD inte för mycket?”

SD har alltid varit motståndare till invandring och det är av den anledningen partiet bildades, skriver Göran Jansson (V).

Annons

Reportern Tobias Svensson har i Ljusnan 16 december bra kommentarer till Sverigedemokraternas agerande i Bollnäs. Sverigedemokraternas gruppledare i Bollnäs, Margareta Modin, säger att hon självklart vill värna asylrätten, men att det är för mycket just nu. Just nu! När var det enligt SD inte för mycket? SD har alltid varit motståndare till invandring och det är av den anledningen partiet bildades.

Att Sverigedemokrater påstår att utrikesfödda är mer våldsbenägna än de som är födda i Sverige är ingen nyhet. Det sprids dagligen sådana påståenden på de rasistiska webbtidningar, som har koppling till SD. Sverigedemokraternas gruppledare i Bollnäs säger att hon och partiet inte står bakom Stig-Göran Alleviks och Kjell Larssons uttalande om invandrares brottsbenägenhet och hot mot den svenska identiteten. Margareta Modin kan naturligtvis inte ha varit omedveten om att sådana här åsikter finns i SD och att personer med dessa värderingar söker sig till just SD. Varför har du själv, Margareta Modin valt just SD?

Göran Jansson (V)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons