Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Man kan ju byta bolag

Jag läser i HT om felet på mobilnätet i Delsboområdet, efter stormen Dagmar. Telia har inte kunskap och kapacitet att underhålla det stora nätet, kan man bara konstatera.

Annons

Det fasta nätet kan Telia/Skanova bara klippa av, och så finns det inte längre. Det har servicepersonalen på El Tel gjort hos två av mina fritidshusgrannar. Telefonledningarna har legat i en rulle på min tomt i sex månader, trots flera felanmälningar av telefonen sedan stormen Dagmar i december.

När min sommargranne, som tillbringar flera månader av sommaren i sitt fritidshus, ville ha telefonen inkopplad så gick det inte. Det fanns inget abonnemang där, sa personen på Telia, fast det funnits ett under de senaste 35 åren!

Nu skulle det enkelt gå att lösa med mobilt bredband och mobiltelefon. Om det funnits täckning för det i området, men tyvärr är det "mobilskugga" där. Vill inte Telia ha fasta telefonabonnenter i det här området kanske jag också ska överväga att byta till ett mer tillmötesgående telefonbolag. Det kommer ju erbjudanden hela tiden.

Karin

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons