Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Maktspel och överlöner

Eftersom den verkställande ledningen i Gävleborgs landsting driver ett maktspel, som väcker avsky i alla vårdinstanser, så vill kvalificerad personal självfallet inte söka sig till Gävleborg. Det usla ledarskapet är känt i hela landet.

Annons

För att sjukvård ska kunna bedrivas i länet, är det landstingsdirektörens uppgift, att rekrytera kompetent personal. I ren desperation och som ett underbetyg till sin egen personalpolitik är han nu nödsakad att locka läkare genom att erbjuda skyhöga bonusbelopp. Sammanlagt rör det sig om många miljoner och varifrån tas dessa bland alla sparkrav? Dessutom ger det ingen långsiktig lösning, eftersom det endast lockar folk, som för pengarnas skull kan tänka sig att sätta av ett år i Gävleborg. Sedan krävs bara mer och mer pengar och graven blir bara djupare.

Kära landstingspolitiker! När ska ni börja inse, att detta vanstyre är katastrofalt? Ni är uppenbarligen skickligt indoktrinerade och manipulerade, men ni ska representera folkets vilja och folket kräver nu, att ni vaknar och vidtar en total och radikal förändring. Galenskaparna i styret måste bort, så att alla underbara människovårdare i alla vårdverksamheter får bli respektfullt bemötta och sedda som medarbetare. Då kommer folk hit utan "mutor" och alla gävleborgare kan för våra skattepengar få den vård vi är värda.

Jarl Karén, Glada Hudik

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons